Политика за приватност

Политика за приватност

1. Политика за заштита на личните податоци на корисниците на картички
ЕРА-КОЗМЕТИКА ДООЕЛ ќе ги користи личните податоци во согласност со Законот за заштита на лични податоци и со други соодветни регулативи на Република Северна Македонија. Нема да ги објави личните податоци пред ниедна трета страна, освен во случаи кога тоа е законски пропишано, со цел да ги искористи своите права или да ги заштити своите интереси или да постапи во согласност со судските наредби или други правни или регулативни потреби. Како лични податоци се сметаат : име и презиме, адреса, е-маил и сл. Купувачот гарантира за точноста на внесените податоци. ЕРА-КОЗМЕТИКА ДООЕЛ не сноси никаква одговорност доколку внесените податоци не се точни.

2. Политика за заштита на доверливи податоци и информации
ЕРА-КОЗМЕТИКА ДООЕЛ ги превзема сите потребни мерки за заштита на личните податоци, со цел да спречи кражба и злоупотреба како и неавторизиран пристап. ЕРА-КОЗМЕТИКА ДООЕЛ за целото времетраење на трансакцијата нема увид во бројот и датумот, валидноста и сигурносниот код на вашата платежна картичка, ниту пак има било какви информации поврзани со вашата сметка во банка.

3. Авторски права
Сите содржини на оваа веб страница се во сопственост на ЕРА КОЗМЕТИКА и секоја употреба на истите за иста или слична дејност се казнува со закон.
За сите дополнителни прашања во врска со начинот на нарачка и испорака можете директно да не контактирате телефонски или да поставите прашање во делот контакт.