Замена и враќање на производ

Замена и враќање на производ

Кога ќе пристигне вашата нарачка, проверете го пакетот за било какви оштетувања. За секој производ постои можност за замена доколку во моментот на доставување на пратката воочите дека производот е нефункционален, оштетен или доколку е испратен погрешен производ и за истото ја известите нашата компанија телефонски или во контакт делот на нашата интернет страница. Трошокот за поврат е на сметка на продавачот. Производот може да биде вратен само доколку не е претходно користен и е уредно спакуван во оригиналното пакување. Замената се врши при достава на новиот производ.
Ако имате прашања, ве молиме контактирајте не со испраќање на е-маил:
contact@era-cosmetics.com или на era-brands@outlook.com или на телефонските броеви: +38970401307 и +38970386109