Услови за користење

Услови за користење

Со самиот пристап на интернет страницата на ЕРА-КОЗМЕТИКА ДООЕЛ  и при нарачка на производите давате согласност дека ги прифаќате условите за користење на системот за електронска трговија. Со купување на производ од ЕРА-КОЗМЕТИКА вие се согласувате со општите услови за достава, замена и враќање на производот.

ЕРА-КОЗМЕТИКА ДООЕЛ  ги задржува правата за промена на оваа политика во секое време, а промените ќе бидат истакнати на оваа страница.