Нарачка

Нарачка

Нарачка на производ можете да направите преку оваа интернет страница со обележување на производот и вметнување во вашата кошничка. За истата е потребно да ги наведете вашите основни податоци како име и презиме, адреса или е-маил. Откако ќе се постави вашата нарачка, таа ќе се разгледа и истата во најкус можен рок ќе се спреми за испорака. 

  1. Пријава и регистрација
  2. Брзо пријавување нарачка (преку ФЕЈСБУК, ИНСТАГРАМ ИЛИ Е-МАИЛ )
  3. Пратете подарок ( во делот за внесување на податоци за прием на пратката, наведете ги името , презимето, адресата, телефонскиот број и е-маил адресата од лицето за кого е наменет подарокот