Достава

Достава

Нашата компанија нуди можност за подигање на производот од нашите простории и со достава на пратка преку компанија со која соработуваме. Доколку ја одберете опцијата за достава до врата тогаш потребно е да наведете податоци за достава. Цената на производот е фиксна и нема разлика дали ќе нарачате онлајн или ќе го подигнете производот од нашите простории.