Плаќање

Плаќање

Производите и нивните цени се истакнати на оваа интернет страница. Плаќањето може да биде со кредитна/дебитна картичка на оваа интернет страница при онлајн уплата на нарачката или при достава на врата од страна на  транспортната компанија. Трошоците за достава се вклучени во крајната цена на производот.