ЕРА ГЕЛ ЗА ТУШИРАЊЕ (за мажи)

ERA GEL


ЕРА ГЕЛ ЗА ТУШИРАЊЕ (за мажи) 

Откријте го спојот на експресивни ледени ноти од сицилијанското цитрусно овошје и топлиот дрвенест мирис на кедарот и гуајак дрвото. Срцевите ноти на лавандата, маслиновото масло и анасонот даваат чиста, свежа нота и смиреност. Ја навлажнува и омекнува кожата, ја штити од дехидратација. Започнете го вашиот ден со миризлив туш и прославете ја убавината на новите почетоци.