ЕРА ГЕЛ ЗА ТУШИРАЊЕ (за жени)

ERA GEL

 

ЕРА ГЕЛ ЗА ТУШИРАЊЕ (за жени) 

Богатиот и интензивен мирис на гелот за туширање доаѓа од деликатните цветни ноти на медитеранската роза и фрезијата. Основната нота е освежена со пачули и ветивер што ја дава својата препознатлива острина, а интензивниот мирис на јасмин предизвикува љубов и смиреност. Ја навлажнува и омекнува кожата, ја штити од дехидратација. Започнете го вашиот ден со миризлив туш и прославете ја убавината на
новите почетоци.